top of page

Ontdekkingsreis voor ouders

ouders en hun jonge kinderen tot 2 jaar

Jouw jonge kind onder de 2 jaar is waarschijnlijk druk aan het brabbelen en klanken maken. Maar echt begrijpelijke taal is het misschien nog niet. Ben jij nou ook zo benieuwd wat jouw kindje tegen je probeert te zeggen? Zou je graag willen weten welke verhalen jouw kindje je allemaal vertelt met zijn of haar ogen, bewegingen en geluiden?

Ga dan mee op ontdekkingsreis! 


Samen gaan we op zoek naar wat er allemaal in het hart en hoofd zou kunnen omgaan van jouw jonge kindje. We kijken naar de signalen die je kindje laat zien en we onderzoeken wat deze zouden kunnen betekenen. Ik neem je mee in het beter begrijpen van de non-verbale taal die jouw kind spreekt. Ook ga je manieren ontdekken hoe jij als ouder de taal van je kindje zou kunnen leren spreken, om zo nog meer in contact te zijn met elkaar. 

Tijdens drie bezoeken bij jou thuis nemen we de verrekijker en het vergrootglas in de hand. Het is een ontdekkingsreis waarbij er geen goede of foute weg is. We slaan een pad in en we kijken wat we tegenkomen. Als reisleider begeleid ik je onderweg op zoek naar de schatten om ons over te verwonderen. 


''Ja ik wil op ontdekkingsreis!''

Laat dan hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. 

​Wat?

Ontdekkingsreis naar contact en communicatie tussen ouder en kind


Voor wie?

Ouder(s) en hun kind tussen de 5 en 24 maanden


Hoe?

Telefonische kennismaking
3 huisbezoeken van 1,5 uur

(binnen een periode van 5 weken)

 

Waar?
Bij jullie thuis
Omgeving Nijmegen

(> 20 min reistijd,
dan worden extra
reiskosten in rekening
gebracht)

 

Kosten?
Nu tijdelijk voor de eerste

drie gezinnen die zich
aanmelden de actieprijs

van
€ 145 euro! 

52590560-gelukkig-kind-buiten-spelen-reizen-en-avontuur-concept.jpg
bottom of page